Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bentlı olarak birkaç farklı saye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yönlü destur olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bina dışı yangın merdivenleri, ekseri binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve güvenliği çıkarmak bağırsakin titizlikle tasarlanır.

Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, elan fazla itimatlı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit izlem fail bir firmayız.

Bu makalede, katlanabilir yangın merdivenlerinin elbette çalıştığını, avantajlarını ve niçin bu merdivenleri yeğleme etmeniz icap ettiğini ilimlı bir şekilde ele alacağız.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya vesile vermemesi için kapatılmalıdır.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni bapları ekseriya alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve evgin durumlarda kolay açılabilecek şekilde tasarlanır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün muamelei binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bu proje, külliyen yönetmeliğe munis şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye izinını alarak imalat ustalıklemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan ciddi bir kayran yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı veri alabilirsiniz.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sipariş verebilirsiniz.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni niyet bâtınin dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page